"De Onthulling"

Angebote auf Amazon ▸▸    Angebote auf Ebay ▸▸

Aus Watch-Wiki
Wechseln zu: Navigation, Suche

"De Onthulling"

Nieuwsbrief NMU No. 2 juni 2010
© Museum van het Nederlandse Uurwerk

Laatste nieuws van het Museum van het Nederlandse Uurwerk.

Opnieuw twee bijzondere klokken eigendom van het Museum van het Nederlandse Uurwerk (MNU) Als blijk van waardering voor het harde werk voor de instandhouding van zijn bijzondere collectie heeft de Vereniging Rembrandt het MNU zeer onlangs twee klokken geschonken: een Amsterdamse staande klok met planisferium van Gerrit Knip en een Amsterdamse wandklok met carillon van François De Mey. Nu te zien in het museum! Het MNU is de Vereniging Rembrandt Vereniging Rembrandt bijzonder erkentelijk voor deze bijzondere schenking!

Op 1 juli 2010 vindt in het NMU een speciale manefestatie plaats, welke in het teken van “De onthulling” staat. De Wylandklok is prachtig gerestaureerd, en zal officieel voorgesteld worden. daarnaast wordt en nog even teruggekeken naar de superhollandse klok van Steven Huijgens. daarnaast En we vieren onze aansluiting bij een veelbelovende toeristische route, de HollandRoute. Een en ander zal plaatsvinden in het bijzijn van Hildebrand de Boer, directeur HollandRoute, Barbara Visser, wethouder Zaanstad, de uurwerkdeskundige Jaap Zeeman en Els Schut, restauratrice van schilderwerk.

Wilt u ook de gratis nieuwsbrief per mail ontvangen, dan kunt u dit opgeven bij de directeur van het museum op het volgende E-mail adres: [email protected]

Anzeigen

Meine Werkzeuge
Namensräume

Varianten
Aktionen
Navigation
Drucken/exportieren
Werkzeuge