Translation/nl

Aus Watch-Wiki
Wechseln zu: Navigation, Suche

Hulp bij vertalingen en corrigeren gevraagd!

Help ons Watch Wiki te vertalen in het Nederlands! Er zijn twee manieren om ons te helpen om de nederlandse versie van Watch-Wiki iut te breiden en te verbeteren:

  1. Correction: Roep de pagina's op die al in het Nederlands zijn, en corrigeer de fouten die je tegenkomt (gebruik daarvoor bearbeiten = bewerken).
  2. Vertaling van duitstalige pagina's:
    1. Let er vooral op de duitstalige pagina niet zelf te vertalen , maar maak eerst een kopie van de inhoud van deze pagina en plaats deze dan op een nieuwe lege pagina met een nieuwe naam. Maar overweeg wel: Als je een nieuwe pagina in Nederlands wilt beginnen, zorg dan ervoor dat het de juiste naam krijgt! Gebruik de duitse naam en voeg toe "/nl" . Bijvoorbeeld: Hauptseite is de hoofdpagina and Hauptseite/nl de pagina in Nederlands. Een lege pagina heeft de aanduiding "Er is momenteel geen text op deze pagina, je kunt..." .
    2. Al de Nederlands pagina's hebben de volgende zin [[Categorie:Nederlands]] op het einde van de pagina.
    3. Je kunt indien je dit wenst ook gebruikmaken van een automatische vertaling. Call Woordenboek Nederlands-Duits en plaats de bepaalde text in het betreffende veld. Cotroleer wel het resultaat aangezien er toch mogelijk foute vertalingen kunnen voorkomen.

Als je vragen hebt betreffende de vertaling van het Duits naar het Nederlands neem dan gerust contact op met Wiki-fan.


Anzeigen

Meine Werkzeuge
Namensräume

Varianten
Aktionen
Navigation
Drucken/exportieren
Werkzeuge