2007 Recordjaar voor A. Lange & Söhne

Angebote auf Amazon ▸▸    Angebote auf Ebay ▸▸

Aus Watch-Wiki
Wechseln zu: Navigation, Suche
Lange Uhren GmbH

2007 Recordjaar voor A. Lange & Söhne

Glashütte, 14. December 2007

Met 18 product onderscheidingen is 2007 tot nu toe het succesvolste jaar in de geschiedenis van het traditierijke Duitse merk. Onlangs werden in Wenen gelijktijdig twee horloges van A. Lange & Söhne tot „Horloge van het jaar 2007“ gekozen.

Voor A. Lange & Söhne gaat met een totaal van 18 inter­nationale onderscheidingen het tot nu toe succesvolste jaar in de nog jonge geschiedenis van de in 1990 nieuw gevestigde traditierijke merk ten einde. Sinds de presentatie van de eerste horlogecollectie 13 jaar geleden hebben de edele tijdmeters uit Saksen meer als honderd prijzen verworven, waarvan 64 keer de eerste plaats.

Bij de verkiezing dit jaar tot „Uhr des Jahres“ in Wenen wonnen de LANGE 31 en de GROSSE SAXONIA AUTOMATIK in de categorie „Kompli­zierte Mechanik“ (gecompliceerde mechanica) en „Klassische Eleganz“ (klassieke elegantie) met grote voorsprong van de concurrentie. Voor de elfde keer werd daarmee een horloge van A. Lange & Söhne door de lezers van het vooraanstaande Oostenrijkse dagblad „Die Presse“op de eerste plaats gekozen. De LANGE 31 wist daarnaast nog in de nieuwe categorie „Uhreninnova­tion des Jahres“ (horloge innovatie van het jaar) beslag te leggen op de tweede plaats. De prijzen werden in ontvangst genomen door de oprichter van de firma Walter Lange.

Nog geen twee weken daarvoor had de firma A. Lange & Söhne bij de „Chrono Award“, een uurwerkenprijs gebaseerd op de verkiezing door de lezers van het Oostenrijkse magazine „Forum“, eveneens twee eerste prijzen gewonnen. In de categorieën „First Class“ en „Busi­ness Class“ stonden de LANGE 31 en de SAXONIA AUTO­MATIK aan de top. Ook in Zwitserland , de USA, Rusland, Spanje, Duitsland, en Nederland als ook in de Verenigde Arabische Emiraten werden Lange horloges in dit jaar bekroond.

Anzeigen